Followers

Monday, October 3, 2011

My CoNVoCaTioN DaY.....


Salam….dah beberapa minggu rasanya sejak kali terakhir aku dapat meng’update’ blog. Bukan pe,ini mungkin disebabkan kesibukan kerja aku sekarang nie. InsyaAllah next post aku akan terangkan kat korang mengenai bidang tugas aku kat Saudi K-KEM (company tempat aku kerja).

Tp untuk post kali nie aku nak kongsi2 ngan korang mengenai upacara konvokesyen aku yang berlangsung pd 24 September 2011 hari tue. Lega akhirnya aku dapat jugak menghabiskan pengajian aku selama 4 tahun dlm bidang Electronic Engineering.

Gambar2 kat bawah nie adalah gambar time hari2 gembira aku menerima skrol dari Naib Canselor kami. Meh layan sama2…..hehehehe….





uNcLe DeeN: Alhamdulillah....terima kaseh kpd keluarga yg sanggup dtg ke majlis konvokesyen daku ini....hehehehe....


3 comments:

  1. salam bro..sy student utem n baru je interview dgn kkem..amacam keje kat sane bro?..ok x?

    ReplyDelete
  2. mcmana nak apply?

    ReplyDelete
  3. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete